(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Buchta Margot
Potřebné ingredience
Těsto: 300g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 3 vejce 15dkg cukru - krupice 100ml oleje 200ml mléka Pudink: 1/2 mléka 1 čokoládový pudink 3 lžíce cukru Náplň: 2 zakysané smetany 1 vanilkový cukr 1 velká čokoláda Margot
Postup přípravy
1) Vaječné žloutky ušleháme s cukrem.Přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko, sníh z bílků.Těsto nalijeme na plech.
2) Uvaříme pudink a vlažný ho nalijeme nepravidelně do trouby na 200°C.
3) Po upečení necháme buchtu zchladnout a potřeme ji náplní ze zakysané smetany a vanilkového cukru.Nakonec ji posypeme nahrubo nastrouhanou margotkou a vychladíme.
Dobrou chuť :0)
2) Uvaříme pudink a vlažný ho nalijeme nepravidelně do trouby na 200°C.
3) Po upečení necháme buchtu zchladnout a potřeme ji náplní ze zakysané smetany a vanilkového cukru.Nakonec ji posypeme nahrubo nastrouhanou margotkou a vychladíme.
Dobrou chuť :0)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé